Sekretesspolicy


Vi inser vikten av att skydda sekretessen för personuppgifter. Vi har inrättats rimliga politik och säkerhetsåtgärder för att skydda de uppgifter du lämnar till oss. När du registrerar ett konto hos oss, ger du ditt samtycke till att behandla sådana inlämnade personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy.

Denna sekretesspolicy gäller för alla skyddade personuppgifter samlas in, underhålls eller används av oss.

Vilken information vi samlar in

Vi samlar in personuppgifter från besökare som registrerar sin information (t.ex.., Namn, kön, adress, telefonnummer (s), e-postadress, etc.) för att skapa ett konto.

Hur vi använder information du lämnar

Om du ger oss din personliga information, sedan med ditt medgivande, kommer vi att använda denna information för att hålla dig informerad om våra speciella händelser eller kampanjer, och / eller att behandla alla beställningar Du kan placera. I annat fall kan vi använda den information du lämnar till oss bara för att se över vår prestation och att förbättra våra tjänster till dig eller för att kommunicera med dig om din beställning.

Har vi dela din information med andra

Vi kommer aldrig att sälja, hyra ut eller avslöja våra kunders namn, adresser, e-postadresser eller annan personlig information till varje enhet. Om vi ​​är skyldiga att göra det enligt lag eller i samband med ett rättsligt anspråk eller förfarande.

tillbaka