Frakt & Retur

frakt

Skickas via International Express Mail Service och vanligtvis komma inom en vecka. Vi är en professionell online återförsäljare och samarbeta med EMS lång sikt. Alla beställningar är försäkrade för hela köpesumman, och kan spåras på EMS hemsida.

Se till att du är hemma när paket förväntas anlända.

Alla paket skickas inuti en annan låda.

Även för grossist, kontakta oss! Fri frakt och stor rabatt kan erbjudas.

Ångerrätt

Innan du njuter av enkelt byte & politik för återvändande, måste du kontakta oss för leveransadress om du vill skicka objekt tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs oanvända, otvättade, med alla märker fäst.

Bekräfta färg, storlek och stil när du gör din beställning enligt bilder som vi erbjuder. Efter att ha fått våra produkter, om du inte är nöjd med färg eller storlek, men inte kvalitetsproblem, utbyte eller partiell återbetalning av köpesumman finns. Returfrakten är köparens bekostnad.

När det gäller kvalitetsproblem eller fel version, ta bilder av objekt och skicka dem till oss. Vi tar fullt ansvar om kvalitetsproblem berörs.

Om du vill byta objekt för en annan stil eller begäran om återbetalning, vänligen meddela oss spårningen numrerar, efter objekten håller skickas tillbaka. När vi har fått ditt paket kommer vi skickar objektet du ordna eller återbetala din betalning.

Om du har några frågor om att återvända dina produkter, vänligen kontakta oss!

För Annullering

Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla order så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Din förståelse uppskattas. Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickats behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Friendly Meddelande: Om du inte har fått din 10-siffriga spårningsnummer inom 3 dagar efter din beställning, kan din e-postserver har sett det som spam. I detta fall, kontakta oss för hjälp.

tillbaka